dimarts, 17 de març del 2009

BALLESTEROS I EL BANC D’ESPANYA

CiU denuncia que Tarragona pagarà pel Banc d’Espanya quan ni Reus ni Tortosa van fer-ho en el seu moment i Ballesteros “contraataca” parlant de l’Exèrcit, la Policia i la Guardia Civil i una vegada més fa d’oposició de l’oposició.

L’alcalde es pren molta molèstia remenant els arxius municipals per trobar una excusa amb la qual evitar donar explicacions als ciutadans de Tarragona del perquè la ciutat haurà de pagar el Banc d’Espanya quan en d’altres municipis no s’ha fet. No té resposta a aquesta pregunta i torna a mostrar la seva incompetència barrejant peres i pomes.

Perquè és evident que no es poden barrejar les coses. Les cessions i permutes amb l’Exèrcit, la Policia i la Guàrdia Civil s’han fet igual a TOTS els municipis.

I nosaltres PARLEM de coses diferents i prova de que són diferents és que per determinades situacions ens vam entendre i en aquesta no per que ho consideràvem inacceptable.

I, a més, estem parlant d’una INSTITUCIÓ AMB CADA VEGADA MENYS COMPETÈNCIES, AMB CADA VEGADA MENYS UTILITAT.
I això no ho diem nosaltres, HO DIU L‘ESTATUT DE CATALUNYA APROVAT PER REFERENDUM DELS CATALANS. O és que potser el Sr. Ballesteros ja sap que el Constitucional tombarà la Carta Magna de Catalunya?

Sr. Ballesteros, vostè fuig d’estudi i despista als ciutadans amb els seus “contraatacs” d’oposició. És la seva estratègia preferida: quan no sap per on sortir, quan no té resposta, es dedica a embolicar la troca.

Recordi que ara és l’alcalde i ha de manar i donar resposta a les preguntes dels ciutadans de Tarragona. I els ciutadans li preguntem PERQUÈ HEM DE PAGAR EL BANC D’ESPANYA SI EN D’ALTRES CIUTATS S’HA FET LA CESSIÓ DE MANERA GRATUÏTA ?

AQUESTA ÉS LA PREGUNTA QUE JO LI FAIG I QUE VOSTÈ NO VOL O NO SAP RESPONDRE.

Tarragona, 17 de març de 2009.

Jordi-Miquel Sendra Vellvè
Conseller Municipal de CiU