divendres, 17 d’abril del 2009

NOTA DE PREMSA DEL GRUP MUNICIPAL DE CIU, EN REFERÈNCIA A LES AJUDES A PERSONES AMB PRESTACIONS BAIXES PER FER FRONT A DESPESES BÀSIQUES DE LA LLAR

Un cop més la manca d’idees d’aquest equip de govern brilla per la seva absència. Ahir la premsa local, omplia un bon espai explicant que, l’Ajuntament ajudarà a les persones amb prestacions baixes per fer front a la crisi amb les despeses bàsiques de la llar.

Aquestes subvencions ja fa més de 5 anys que s’atorguen i per tant és una acció social de CIU!!!

El que el nostre grup considera més greu, és que amb la situació econòmica que ens embarga, la partida pressupostària no s’hagi modificat en 2 anys. Els mateixos 60.000€ que CIU tenia en aquesta partida al pressupost, són els que actualment hi ha. És a dir ni al 2008, ni al 2009 aquesta partida ha incrementat. Sort que els pressupostos del sr. Ballesteros estan especialment destinats a les persones.

Pel que estem observant darrerament, les úniques mesures efectives i que es posen en marxa són les que proposa CIU, ja que no podem oblidar que una de les propostes que vam fer va ser contractar empreses de Tarragona, i ahir una de les grans notícies era que el 85% d’empreses a les que s’ha adjudicat alguna obra són de la província i concretament 65 empreses són de la ciutat. Tampoc cal oblidar que una altra de les mesures que CIU ha proposat és que les empreses que treballen per l’Ajuntament cobrin les factures emeses i que siguin correctes en un màxim de 30 dies.

De ben segur no caldria recordar a ningú qui aporta mesures, i/o solucions a la nostra ciutat, si els socialistes no insistissin en apropiar-se de tot el que no és seu.

També recordar-li a la Sra. Floria que en temps de crisi, la prioritat de l’Ajuntament ha de ser, l’eficàcia i l’agilitat alhora de donar subvencions. La persona que demana una ajuda, de ben segur que la necessita, i el més ràpid possible també.

Sembla ser que el sr. Ballesteros es fa seu tot allò que tant critica, els projectes de CIU, les idees de CIU, en definitiva tot el que CIU ha deixat en marxa i ell, incapaç de fer cap altra cosa, s’està apropiant i algunes ni ha iniciat.


Grup municipal de CIU

Ajuntament de Tarragona


Tarragona, 15 d’abril de 2009

1 comentari:

Anònim ha dit...

en contraposició en això, darrerament, surtin molts noticies, en molts millons de pts. per obres ben extranyes: jardi romà a les "tres granotes", jardi romantic al Pont del Diable, 2000 arbres al pulmó de la ciutat, intervencions al Bosc de la Marquesa, no s´´e molta olor i poc tall.
El que més ,m'ha enrabiat és el retol als xalets "La Salle" on estan arrecnan i osan noves tota la vorera que bordeja el 20 ó 30 xalets i en lloc de fer les vorerres del davant que millorarien la qualitat de més de 25 blocs de més de 25 habitatges cadscun. ¿Perqué? o per exemple les amples i precioses voreres de l'Avgfda. del Marqupes de Montoliu, on els clots i els aixaquemens de les rajoles, degut a les arrels del arbrat, estan deixant intransitable i perillosa alguna part del precios passeig.
Ara m'han dit que faran un "estudi" per saber els paviments de la Part Alta i de on posar les senyalitzacions dels Monuments, espero veura el cost. Jo, per endavatn m'ofereixo a junt amb un càrrec de confiança a marcar el territori i de franc.