diumenge, 19 d’abril del 2009

ENCALLATS!

Que passa a Tarragona?, es preguntaran molts de vostès. Doncs no passa res, res no es mou, i la ciutat no avança de cap manera.
I per si tot això no fos suficient, el sr. Ballesteros realitza maniobres per no destituir a cap membre del seu equip de govern i desgavella les regidories perquè acabin de no funcionar definitivament, tot per mantenir un equip que de cap de les maneres està donant la talla a nivell polític.
Tenim tots els projectes de la ciutat aturats. Ah! Sí, m’oblidava de les famoses inversions del FIL. Cal explicar-los però que aquests diners no ens els regala ningú al Tarragonins, aquests diners formen part dels que el govern del sr. Zapatero no torna a Catalunya, amb el famós finançament del que tant sentim a parlar, per, en definitiva només marejar la perdiu.
I jo em pregunto, que hagués estat de Tarragona, si no haguéssim tingut aquestes inversions? Com hauria fet el sr. Ballesteros tot el que va prometre? Perquè de projectes del sr. Ballesteros en veuran ben pocs. Al contrari que ha estat capaç de desgavellar-ne algun que estava perfectament encarrilat.
Definitivament, que passa amb el Mercat Central, pesen moure’s ràpidament?, perquè amb el temps que hem estat esperant estudis i més estudis, ja han passat dos anys, i sembla que al pas que anem, trigarem a veure el Mercat acabat, per a la fi, dur a terme bàsicament el projecte que CIU ja tenia en marxa, projecte que va estar aprovat per unanimitat per part de tots els grups polítics representats aleshores a l’Ajuntament, per part del comercials del Mercat i també dels botiguers dels voltants del mateix.
Ara ja només faltarà, que el Govern central no ens doni tots els diners que ens han promès per la remodelació del Mercat, a sobre només caldrà això. Cal recordar que la ministra Chacon en campanya pre-electoral al 2007, va prometre 7 milions d’euros per aquesta remodelació. Esperem, tot i que ho veiem difícil, que el sr. Ballesteros pressioni als seus de Madrid, i els exigeixi que ens donin, com a mínim, 11 milions d’euros, per tal de compensar la greu errada per part de MERCASA, i així poder tirar endavant aquesta obra, que quan estigui acabada, serà un pas de gegant que la nostra ciutat haurà donat.
Per finalitzar, recomanem una mica més de fermesa a l’hora de prendre decisions, tant al sr. De los Rios com al sr. Ballesteros, pel bé de la ciutat en general i en aquest cas pel bé de tots els comerciants que dia a dia es juguen les garrofes, tenint en compte la crisi que ens envolta.

Joan Aregio
Portaveu del grup municipal de CIU
Ajuntament de Tarragona