dilluns, 20 d’abril del 2009

UN COTXE AMB MOLTS EXTRES!

L’equip de govern de l’Ajuntament de Tarragona durant l’any 2008, ha gastat en despeses de viatges, dinars i aperitius, ni més ni menys que 300.000€. Si tot això s’hagués donat dintre d’un marc, que poguéssim denominar econòmicament parlant, de “normal” hagués estat un abús, però evidentment no tant greu com el que s’ha produït.
A més, no podem oblidar que mostrant una gran preocupació per la situació de crisi actual, el tinent d’alcalde sr. Pau Pérez, al juny de 2008, quan ja era més que evident que alguna cosa s’havia de dir, ja anunciava algunes mesures anticrisi, que lògicament no s’han complert.
Per no anar més lluny, els recordaré alguna d’elles:
- Reduir les tarifes dels pàrquings – INCOMPLERTA!
- Crear unes targetes pels autònoms per aparcar a la zona blava – INCOMPLERTA!
- També parlava dels ajuts al lloguer jove, ampliar la forquilla d’edat fins als 35 anys, fet que no ha estat dut a terme, ja que les bases no s’han modificat. CIU ja ho ha denunciat en diferents ocasions, i això ens demostra un cop més que no hi ha hagut voluntat política. – INCOMPLERTA!
- Entre d’altres...
Sembla evident, amb el que han llegit fins ara, que la preocupació no era tal, i que senzillament un cop més, l’equip de govern feia un ús inadequat de les tècniques més tendencioses del màrqueting.
Per si això no fos qualsevol cosa, al mes d’agost de 2008 el sr. Ballesteros es va comprar un cotxe oficial, tot i que aquesta és la data de la factura, i per tant de ben segur que es devia demanar com a mínim al març.
Aquest cotxe ha costat exactament 51.387,64€, dels quals 10.256€ corresponen als següents extres:
- Equip de so Bose sourround - 629,69€
- Volant multifuncions triptronic – 98,84€
- Pintura metal·litzada – 720,04€
- Canvi automàtic triptronic – 1.684,03€
- Instal·lació telèfon fix – 984,79€
- Accessoris – 1.167,71€
- Receptor de TV – 820,05€
- Sistema de navegació – 2.438,18€
- Aps posterior i davanter – 593,07€
- Control de velocitat – 219,66€
- Fars de Xenon plus – 900,59€
Bé, ja veuen com entén la crisi el sr. Ballesteros, tenint en compte que el cotxe que heretava de l’anterior alcalde tenia aproximadament 3 anys, i per tant encara podia fer algun kilòmetre més.
Queda clar amb aquestes actuacions, que la crisi no arriba a totes les portes de la mateixa manera, i en moments difícils com aquests per moltes persones de la nostra ciutat caldria ser una mica més curós amb aquests temes.
Si l’alcalde es cansés d’aquest cotxe, que parli amb el sr. Benach, que de ben segur té més extres que el seu, i li pot traspassar a la Generalitat de forma fàcil i ràpida.
Ja em disculparan la ironia, però no hi ha per menys.



Maribel Rubio
Regidora del grup municipal de CIU
Ajuntament de Tarragona