dimecres, 22 d’abril del 2009

POSSIBLES CAUSES DE L'ENFONSAMENT

Des de el grup de CIU de l’Ajuntament de Tarragona, i després de les manifestacions que avui apareixen en diferents mitjans de comunicació, de veïns de l’immoble ensorrat al carrer Civaderia, i de les possibles causes de l’enfonsament, creiem importantíssim un estudi en profunditat del que ha passat, doncs l’edifici al que algunes persones atribueixen les causes de l’enfonsament, és propietat de l’Ajuntament de Tarragona i és el propi Ajuntament el que estava fent les obres.

Sembla que sobre aquesta qüestió existeix un total ocultisme per part de l’Ajuntament, i si bé no es tracta de prejutjar, ni res, ni a ningú, és evident que l’Ajuntament té que ser el primer interessat en esbrinar que ha passat i si les obres que efectua ell mateix, poden o no, ésser la causa del que ha succeït. I això requereix un informe tècnic i no tant sols les declaracions del Regidor d’Urbanisme.

Així mateix caldria saber que passa amb totes les promeses del Sr. Ballesteros que es refereixen a fer el TEDIS dels edificis de la Part Alta. Han passat dos anys i l’Ajuntament no ha fet res.
És curiós ara observar com totes aquelles crítiques furibundes a l’equip de govern anterior, reclamant tot tipus d’accions, s’hagin tornat silenci i ocultació d’informació de dades que tothom té dret a conèixer.

“Si fa dos anys s’haguessin preocupat de donar prioritat a les accions del Pla Especial de la Part Alta, potser ara estaríem millor del que estem”, ha declarat el Regidor Sr. Vallvé.

Grup Municipal de CIU
Ajuntament de Tarragona

1 comentari:

pep ha dit...

El que es segur, es qui l'Alcalde fos Nadal i no tinguès a la "Bego", segur que esteri-ho tots al diari i ben retratats.
Una pista, l'anterior gerent de Patronat Diez Ral (Aparellador) va dirigir personalment l'excavació i primera planta, al marge del projecte on els arquitectes no si vam ni acostar.