dimecres, 1 de juliol del 2009

BALLESTEROS HA RENUNCIAT A DEFENSAR TARRAGONA

8,6 milions en 30 anys. Aquest és el crèdit que l’ajuntament de Tarragona mitjançant el Servei Municipal de l’habitatge, concedirà a la Generalitat per construir l’Escola Oficial d’Iidiomes.


Nosaltres ens plantegem en què deu ser diferent Tarragona de la resta de capitals de província de Catalunya. O potser és que la Generalitat ja no ens hi considera ni tant sols importants? Per què la resta de capitals de província han tingut l’Escola Oficial d’Idiomes quan l’han necessitat i pagada per la Generalitat? Segur que per a la Generalitat és molt fàcil negociar amb Tarragona! A aquests qualsevol cosa els està bé! Les engrunes les podem donar a Tarragona!, i en el cas concret de l’EOI ni tant sols les engrunes!!!


Per recollir engrunes i a sobre finançades pel nostre Ajuntament, i no per la Generalitat com correspon, ja fa anys que podria estar feta l’EOI.


És evident que l’EOI és necessària i en això estem tots d’acord, però a vegades  no s’hi val tot per aconseguir un objectiu.


Caldria recordar al sr. Ballesteros la quantitat de famílies que passen per enormes dificultats econòmiques? Cal recordar al sr. Ballesteros que el seu govern i les seves directrius “properes a la ciutadania –segons els socialistes-“ s’han carregat tots els ajuts als joves per a llogar un pis? Cal recordar al sr. Ballesteros que ha rebutjat la proposta que CIU l’hi ha fet per a comprar pisos, a particulars o petits promotors, a preu d’HPO per tal d’ajudar d’una banda a vendre habitatges i d’altra facilitar a persones o famílies l’accés a un lloguer o a una compra d’HPO?


Val a dir, que l’operació de l’EOI sembla pensada i concebuda pel delegat del govern de la Generalitat a Tarragona i no pas per l’alcalde. I aquesta és una afirmació que fem després d’observar el grau de manipulació que exerceix el sr. Sabaté versus el sr. Ballesteros. Cap alcalde que actuï amb coherència proposaria una solució com aquesta. Però sí un delegat del govern de la Generalitat, a qui no importa gens Tarragona, i a qui l’únic que l’importa és mantenir un bon nivell d’enfrontament al territori.


El sr. Sabaté no ha optat ni ha sabut lluitar contra el seu partit per defendre els interessos en aquest cas de la ciutat de Tarragona, i el sr. Ballesteros un cop més ha acotxat el cap i s’ha posat a les ordres del seu partit!


Valdria la pena en primer lloc que el sr. Sabaté plegui i deixi pas a un nou subdelegat o subdelegada que tingui més ganes de treballar i que realment defengui els interessos del territori. 


I d’altra banda, el sr. Ballesteros que s’ho faci mirar! Endeutar una empresa municipal d’aquesta forma... i que succeirà si aquesta empresa no pot afrontar aquest deute? Com ho farà el sr. Ballesteros per pagar, si no fa gaire setmanes el seu govern ha demanat un crèdit de 5 milions d’euros per pagar depeses de l’ajuntament, entre elles les festes de Santa Tecla de l’any passat? Sr. Ballesteros el destí d’altres grans projectes a la nostra ciutat com el Mercat central, el Banc d’Espanya, la Tabacalera o la Façana Marítima també tindran el mateix sistema de finançament? Aquests són tots els recursos que tenen vostè i el seu partit per a la nostra ciutat? Això és tot el que pot aportar i tot el que canviarà a la nostra ciutat? Que enlloc d’un Ajuntament serem un banc?


Sr. Ballesteros, quin rumb s’ha fixat? Vol dir que s’ha fixat algun? O navega deixant-se emportar pel vent que bufa més fort?

2 comentaris:

feliu ha dit...

Aixó no és un crédit hipotecari ! Ballesteros dixit.

LLavors que coi és??, o potser és que ni hiptecari potser ?, perqués és clar, si la generalitat només ceeix el "dret de vol" o l'us del sòl i no la propietat, sobre on coi es fá l'hipoteca?, iaxò sembla un prestec pur i dur amb aval de l'Ajuntament, ja veurem.
I per favor, que callin amb el prking de Jaume I, al final sembla que serveixi per a tot i aquesta sigui la raó de perqué no el vulguin posar en marxa.
Quan s'entregui l'EOI, ja em parlarem, de moment la baderola que va posar el Sr. Sabatá, fa més de 5 anys, continua fen-se rònega.

feliu ha dit...

pero es que aquest nen, a pensat altre cosa que no sigui viure del momioi fer cas als de d'alt.??
aigua, doncs aigua, que parem T. Cavavdes, doncs parem els solars, que paguem per la façana, doncs no la fem, que exigim la EOI desde temps de Nadal i la culpa de CiU doncs la paguem naltros i ja cobrarem... que no veieu el joc??, del 2017 o del 2019 res de res, del Nastic, amb el Rigau, el Mallol, i Salvi, ja podem apretar a corre, un perque no en saben i altres en saben massa. Doncs aixó.