diumenge, 5 de juliol del 2009

MANCA DE CONSENS INSTITUCIONAL A LA CANDIDATURA “TARRAGONA 2017”

EL GRUP MUNICIPAL DE CONVERGÈNCIA I UNIÓ DENUNCIA EL NUL EXERCICI DE CONSENS DEMOCRÀTIC EN LA CANDIDATURA TARRAGONA 2017.

Aquests dies, una delegació de la Candidatura, encapçalada pels Srs. Rigau, Valls i Guinart, a la qual s’hi afegeix l’alcalde per a l’acte de cloenda, assisteix a Pescara per a fer un seguiment dels Jocs del Mediterrani.

Resulta, però, sorprenent que el màxim responsable de la política esportiva municipal, Sr. José Cosano, no hi hagi estat convidat. És evident que aquest fet demostra el desgavell de la situació que envolta les relacions de la candidatura amb el propi Ajuntament.

És pública i notòria la mala relació que tenen el Sr. Cosano amb el Director de la Candidatura, i fruit de tot això és el fet de que  el Regidor d’Esports no assisteixi a Pescara.

És molt greu que ni en el propi equip de govern, ni en el PSC   existeixi consens  sobre la figura de qui encapçala per Delegació del Sr. Ballesteros la Candidatura 2017.

La perplexitat es magnifica quan s’observa que qui tolera i consolida aquestes pràctiques “bananeres” de càstig és el propi Alcalde que, assistint a Pescara sense el Sr. Cosano, desqualifica el seu Conseller.

Volem recordar-li al Sr. Ballesteros, ara que fa un any  que va esclatar l’escàndol de les factures del Sr. Rigau i els seus amics, que la pilota està a la seva teulada , i que les seves decisions tindrien que aconseguir el consens, i no pas la divisió, que com es pot comprovar arriba  ja a l’equip de govern.

Ens juguem molt i sembla que un cop més els interessos de partit i el pagament de favors polítics  són més importants per al Sr. Ballesteros, que  la nostra ciutat Tarragona.

 


Raül Font Quer i Plana

Regidor del grup municipal de CIU

Ajuntament de Tarragona