dissabte, 24 d’octubre del 2009

CENSURA A TARRAGONA! A ON ARRIBAREM!

L’equip de govern de l’Ajuntament de Tarragona (PSC-ERC) comença a destapar-se i a mostrar realment qui i com són, i quines són les seves actituds davant temes, que mereixen una reflexió més complexa de les que estan habituats a prendre.

Perquè s’ha rebutjat una campanya de publicitat que transmet un missatge clar i que per molt que es digui, les imatges que ens mostra no disten gaire o inclús són més suaus que les imatges que ens mostra cada any la Dirección General de Tráfico (Ministerio del Interior – Gobierno de Espanya), per prevenir accidents de transit.

Si s’ha rebutjat per aquesta qüestió, doncs error, ja que de ser així a partir d’ara s’hauran de rebutjar moltes campanyes que venen de Madrid que no oblidem deixen molts diners als mitjans o suports publicitaris.

L’altra qüestió és que aquesta campanya s’anava a contractar als autobusos municipals. Aquesta publicitat la gestiona una agencia de publicitat de Tarragona, que evidentment tot i que tingui criteri propi, el darrer en tenir la última paraula és qui li dona la concessió, en aquest cas l’Ajuntament de Tarragona.

I si no ho veuen clar aquí tenen la resposta que ha rebut l’associació NOSUCCESSIONS: “siento informarte que me han denegado la camapaña”, aquestes paraules demostres que hi ha una tercera veu (ajuntament) que és qui decideix.

L’altra opció per la que s’ha pogut rebutjar la campanya és pel contingut del seu missatge, i perquè tot just coincideix amb una reivindicació que tant CIU com moltes persones i entitats, ja fa temps demanen, i que el nostre president l’Artur Mas ha expressat en més d’una ocasió, que si tornem a governar la Generalitat de Catalunya es bonificarà l’impost de successions, (que vol dir que la Generalitat ens subvencionarà l’impost, s’haurà de continuar pagant, però la Generalitat ens tornarà els diners), ja que només el Govern Central de Madrid (el sr. Zapatero) pot fer-lo desaparèixer.

Bé en qualsevol cas, penso que és inadmissible que una campanya que hagués deixat alguns dinerets a algú a la nostra ciutat, una campanya que ens mostra un missatge, amb el que un bon percentatge de ciutadans per no dir tots hi estem d’acord, s’hagi VETAT! Però ull, només a Tarragona, a la resta de capitals catalanes, Barcelona, Lleida i Girona, a les que recordem també governen els socialistes la campanya s’ha acceptat! Vol dir això que ens trobem amb una Tarragona antidemocràtica? I que la resta de províncies no ho son? O es que a Tarragona mana el sector dur del partit?

Senyors i senyores lectors/es, aquest és l’estil de l’equip de govern de l’ajuntament de Tarragona i també del qui els lidera l’alcalde Ballesteros. Desconec qui ha pres la decisió però és mereix unes vacances permanents. Aquesta és la transparència i proximitat de la que tant presumeixen! Au va, a qui volen enganyar! A Tarragona no volem CENSURA i menys partidista!!!



Maribel Rubio
Regidora del grup municipal de CIU
Ajuntament de Tarragona