dilluns, 25 de gener del 2010

En trànsit d'aprovació el finançament del nou edifici de l'EOI de Tarragona

En trànsit d'aprovació el finançament del nou edifici de l'EOI de Tarragona
Josep Maria Llauradó - Tarragona
25 de gener de 2010
L'edifici actual de l'EOI deixarà pas en un futur al que hi ha programat construir
L'edifici actual de l'EOI deixarà pas en un futur al que hi ha programat construir
delCamp.cat

Després que el passat mes de juny es signés un conveni entre l'Ajuntament de Tarragona i la Generalitat per a la construcció de l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) a l'edifici de la Chartreuse, en el qual es contemplava que l'Ajuntament avançaria els 8 milions d'euros i que la Generalitat els retornarà en plurianualitats, l'afer ha anat avançant amb diverses actuacions per part del consistori.

La Comissió Informativa d'Economia i d'Hisenda celebrada aquest matí ha aprovat finançar les obres de construcció de l'Escola Oficial d'Idiomes mitjançant un crèdit amb una entitat financera per un import de 8 milions d'euros. El conseller d'Ensenyament, Joan Sanahujes, ha afirmat que ja s'han dut a terme tres passes en aquest sentit: d'una banda, el projecte oficial de l'EOI ha estat revisat per l'Oficina de Projectes de l'Ajuntament, de l'altra, el departament de Cultura de la Generalitat ha donat el seu vist-i-plau a les obres que s'han d'executar i, finalment, l'Ajuntament ha triat una oferta econòmica amb una entitat bancària.

A més, Sanahujes també ha dit que "la tramitació, licitació i adjudicació de l'obra la realitzarà el Servei Municipal d'Habitatge i Actuacions Urbanes SA". Així, el Ple municipal del proper divendres ratificarà el finançament de l'EOI.