dilluns, 18 de gener del 2010

CAOS CIRCULATORI AL CARRER RAMON I CAJAL

CIU vol denunciar la complicada situació circulatòria que pateix el carrer Ramon i Cajal. En els darrers dies la regidoria de mobilitat ha modificat el trànsit rodat en aquest carrer, reservant un carril, de forma específica, al trànsit dels autobusos, reduint de tres a dos els carrils destinats a la circulació de la resta de vehicles.

Aquestes modificacions han originat un desgavell circulatori, originant-se, en determinades hores, cues interminables en el carrer Ramon i Cajal, una de les principals vies de la ciutat, que condiciona i complica el trànsit rodat en els carrers adjacents, principalment el carrer Prat de la Riba i la Rambla Nova.

Degut a que la decisió de traslladar les línies del autobús del carrer Colom al carrer Ramon i Cajal constituirà una mesura que es prolongarà en el temps, doncs es conseqüència de les obres del mercat central, demanem al Sr. Carles Castillo que reconsideri la seva decisió, doncs la mateixa està causant moltes molèsties a molts ciutadans i un problema circulatori al centre de la ciutat, i es valori la prudència o no de traslladar la gran majoria d’aquestes línies del carrer Colom al carrer Ramon i Cajal, o si resulta més prudent i racional fer una divisió més proporcional de les línies a altres parades per no saturar el carrer Ramon i Cajal.

Tanmateix, degut a la incidència i importància d’aquesta decisió en el trànsit de la ciutat, considerem que s’hagués tingut que informar d’una forma més important als usuaris, alhora que s’hagués tingut que consultar a la resta de grups municipals i agents i entitats relacionades amb la mobilitat de la ciutat de Tarragona, i per tant haver-se debatut aquesta decisió al Consell municipal de mobilitat, aprovat darrerament per tots els grups municipals al Plenari, doncs el contrari sembla que hem creat un organisme poc operatiu que no garanteix la participació de tots en l’àmbit de la mobilitat.

Frederic Adan i Domènech
Regidor CiU
Grup municipal de CIU a Tarragona