divendres, 15 de gener del 2010

Futur nom vegueria - Declaracions Ballesteros

Després de les declaracions fetes pel sr. Ballesteros en les que manifesta “que es mostra obert a parlar del nom de la futura vegueria de Tarragona” considero que és inacceptable i inadmissible que l’alcalde Ballesteros cedeixi amb aquesta facilitat davant de les pressions del seu partit, trencant un cop més el consens, la unitat i la bona dinàmica duta fins ara, de tots els grups municipals d’aquest ajuntament i de la societat civil tarragonina, vers a aquest tema, i oferint unes declaracions, que en cap moment ens han estat comunicades.

Pels 5.000 tarragonins que ens hem adherit al manifest, per als que vam estar el dia 30 de desembre de 2009 a les escales de la Catedral, i pels que no, que de ben segur ho van poder llegir a l’endemà a la premsa, el sr. Ballesteros va manifestar públicament que ell només tenia un partit que era TARRAGONA.

MENTIDA!, l’únic partit que té el sr. Ballesteros és el PSC que està al c/ Nicaragua, i pel que ja podem apreciar, al que no tindrà cap recança en vendre’ls Tarragona i als tarragonins, quan faci falta.

Les seves paraules van ser un frau i una mentida. Quina forma més indigna d’un alcalde d’enganyar-nos a tots plegats. Recordem que va manifestar que no cediria ni un mil·límetre.

Per a Convergència i Unió de Tarragona no es pot cedir gens en una qüestió tant important com aquesta. La nostra vegueria té els mateixos drets que les altres 3 vegueries anunciades que componen el país, que són Lleida, Girona i Barcelona.

Estem segurs que els ciutadans de Tarragona recordaran aquests fets i no es tornaran a deixar enganyar un cop més pel sr. Ballesteros i les seves paraules.

Com vaig advertir al sr. Ballesteros en el darrer Consell Plenari, quan parlàvem de la possible aprovació el passat dia 5 de gener tant del nom de la vegueria com de la seva capital, s’ha d’actuar en conseqüència com ho faria jo. Doncs amb aquestes declaracions el sr. Ballesteros queda absolutament desqualificat per dirigir negociacions d’aquesta índole, no només faltant a la seva paraula, sinó accedint a les imposicions que segons les altes esferes socialistes a Barcelona, li van fer la passada setmana cridant-lo a l’ordre i imposant-l’hi el que havia de dir i fer.

El que podem garantir als tarragonins i tarragonines és que Convergència i Unió no cedirà ni un mil·límetre, ni en el nom de la vegueria, ni en quina ha de ser la seva capital.

JOAN AREGIO I NAVARRO

Portaveu del grup municipal de CIU

Ajuntament de Tarragona