dimecres, 17 de març del 2010

ELS ESTUDIS D’INEF

Mentre altres municipis fan els deures, i s’espavilen per ser més competitius en tots els àmbits, l’equip de govern del sr. Ballesteros s’està de braços plegats.

A primers de febrer el municipi veí de Cambrils anunciava a la premsa que havia presentat la seva candidatura per obtenir els estudis d’INEF.

Entretant el sr. Cosano i el sr. Ballesteros que no ambicionen ser més competitius adormint-se a la palla, per després quan ja s’han perdut totes les opcions possibles, posar el crit al cel i lamentar-se.

Considero indispensable que una ciutat com Tarragona, disposi d’una oferta formativa com més amplia millor. Els joves tarragonins actualment tenen que marxar a realitzar els estudis d’INEF a Lleida o Barcelona. I aquests estudis són prou importants perquè també estiguin a Tarragona.

Tarragona pot oferir tot el que aquests estudis necessiten, disposa d’un espai ideal com la Universitat Laboral, que actualment ja alberga l’IES Cal·lípolis que imparteix cicles tant mitjà com superior referits a l’esport. També la Federació Catalana de Futbol alberga al recinte, l’escola d’entrenadors i els projectes que es preparen per aquest espai, són els adequats per reclamar aquests estudis per a Tarragona.

Per què Tarragona, continuï sent la capital que tots volem, per a que sigui una ciutat referent i model, necessita que els seus governants treballin de valent, i això cada cop queda més clar que no és així.

Per tant, reclamem al sr. Ballesteros i al sr. Cosano, que l’Ajuntament de Tarragona, presenti la seva candidatura per albergar aquests estudis a la nostra ciutat. Aquesta és una oportunitat que Tarragona no pot perdre.



Maribel Rubio

Regidora del grup municipal de CIU

Ajuntament de Tarragona