dimarts, 2 de març del 2010

LA NETEJA AMB L’AIGUA POTABLE I LES MENTIDES AMBIENTALS DEL SR. BALLESTEROS.

Avui el Sr. Ballesteros i els seus regidors han tornat a enganyar la ciutadania de Tarragona.

Després d’anys i anys a l’oposició municipal omplint-se la boca amb paraules com sostenibilitat, agenda 21, medi ambient, ecologia, eficiència en la gestió de l’aigua, ara resulta que el Sr. Ballesteros està llançant pels carrers de Tarragona 18 milions de litres d’aigua POTABLE cada any.

Encara recordem avui com el PSC i ERC, partits que avui governen la ciutat, es van acarnissar l’any 2005 amb el regidor de festes Carles Sala sobre la conveniència o no de fer la revetlla remullada per Sant Magí. Titllaven el govern de CiU de prepotent i xulesc i l’acusaven d’actitud insolidària i impròpia de la capital. Per aquelles dates van convertir Tarragona en el pim, pam, pum nacional de les festes d’aigua que es celebren a Catalunya.

Avui demostren que eren llavors i són encara avui uns irresponsables.

Ara que són al govern, ara ja poden llençar 18 milions de litres d’aigua POTABLE pels carrers?

Ara que no hi ha sequera podem llençar tota l’aigua POTABLE que volem?

On és el Pacte de Progrés que vostès van signar i que prometia criteris de sostenibilitat en l’actuació municipal?

On és el Pla d’acció per l’energia renovable aprovat en plenari, en el qual vostès parlaven del cicle de l’aigua i l’estalvi de la mateixa?

On és la famosa Agenda 21 de la Sra. Crespo?

I on és l’Agència Catalana de l’Aigua, sempre tant amatent al que fa i deixa de fer l’Ajuntament de Tarragona?

Ens pot dir el Sr. Ballesteros si l’aigua POTABLE que llença pels carrers ens la regala el Consorci d’Aigües ? I si això és així i ens sobren tants litres d’aigua POTABLE a la ciutat, perquè no rebaixen el preu de l’aigua als ciutadans, que bé que s’ho mereixen ?

O perquè no la guardem per quan els treballs de descontaminació de Flix facin que hi hagi restriccions de subministrament d’aigua del Consorci d’Aigües de Tarragona?

Sr. Ballesteros, vostè deia el passat novembre a la inauguració de l’IREC (Institut de Recerca en Energia de Catalunya) : “A Tarragona hem fet passos notables en els últims dos anys per contribuir a pal·liar el canvi climàtic, apostar per l’estalvi i l’eficiència i la sostenibilitat”.

Una vegada més fum, fum, fum.

I si com a mínim hagués servit per tenir la ciutat neta, doncs encara, però Tarragona està avui més bruta que mai.

Grup Municipal de CiU

Tarragona 2 de març de 2010