divendres, 23 d’abril del 2010

BALLESTEROS REGA ELS CARRERS AMB AIGUA POTABLE MENTRE AL COMPLEX EDUCATIU DE TARRAGONA NO EN TENEN

Aquest divendres hem pogut llegir a la premsa que el Complex Educatiu de Tarragona, antiga Universitat Laboral, no disposa d’aigua potable a les seves fonts i aixetes. Senzillament lamentable!

És imperdonable veure com el departament d’Educació i el Delegat de la Generalitat a Tarragona Xavier Sabaté i el sr. Ballesteros, passen olímpicament de la Laboral.

Fa 7 anys que a la Generalitat governen els socialistes i ja es coneixia que aquest recinte no disposa d’aigua potable i fins al 2008 no realitzen la connexió al menjador i a la cuina. En 8 anys no s’ha fet res per esmenar aquest greuge que afecta a tantes persones diàriament, incloent els estudiants que estan allotjats a la residencia.

La Generalitat té les instal·lacions absolutament abandonades, els estudiants fan gimnàstica al mig del camp entre males herbes i l’aspecte genèric del recinte és impropi d’una ciutat com Tarragona.

És també vergonyós veure com mentre l’alcalde Ballesteros rega els carrers de Tarragona amb aigua potable, privant al mateix temps a estudiants, professors i treballadors del recinte del Complex Educatiu de poder veure aigua potable de fonts i aixetes.

Desconeixem els motius que tant el sr. Sabaté com el sr. Ballesteros tenen per permetre que succeeixi això, i des del grup municipal de CIU, critiquem la inacció vers el Complex Educatiu, i demanem que aquests que s’omplen la boca amb promeses buides de contingut, siguin responsables de la responsabilitat atorgada pels ciutadans de Tarragona, i compleixin amb les seves obligacions.

Pensem que a aquest complex ja no se li pot fer més mal, el tenen sense aigua, en unes condicions nefastes, i a sobre els hi van traient estudis. Les persones que diàriament utilitzen aquestes instal·lacions no mereixen aquest menysteniment per part de la Generalitat i de l’Ajuntament de Tarragona.

Ja sabem que els socialistes acostumen a prometre molt i fer poc, però en aquest cas, els demanem que actuïn i ho facin amb celeritat, és imperdonable que els estudiants paguin per tenir una educació i els nostres governs els responguin d’aquesta forma.

En quin país vivim!


Maribel Rubio

Regidora del grup municipal de CIU

Ajuntament de Tarragona