dijous, 8 d’abril del 2010

LA GRANJA DISPOSARÀ DEL NOU CENTRE SOCIAL 3 ANYS TARD PEL CAPRICI DEL SR. BALLESTEROS

Un cop més les tècniques de màrqueting serveixen per maquillar tot el que el govern del sr. Ballesteros fa tard i malament.

El Govern de Convergència i Unió va encarregar el projecte d’adequació dels locals, al març de 2007; i al juny de 2007 estava dat i beneït per poder licitar la obra i iniciar-la.

Data que va coincidir amb el canvi del govern a l’Ajuntament.

Així doncs, cal que tothom tingui clar, que aquest nou Centre Social, podia estar en marxa des de fa 3 anys, i no ha sigut així perquè el sr. Ballesteros i el seu govern no han volgut. Inexplicablement o per qüestions de caprici el sr. Ballesteros va submergir aquest projecte en un llarg procés de canvis i més canvis, per al final, encabir bàsicament les mateixes dependències que el projecte inicial encarregat per CIU.

En aquest tema s’ha demostrat una ineficàcia i una ineptitud d’un alt nivell per part del govern de l’Ajuntament de Tarragona.

Quin és l’autèntic motiu doncs, per que el govern del sr. Ballesteros hagi endarrerit aquest projecte durant 3 anys?

Doncs, senzillament una qüestió política com afirma l’ex-gerent del Servei Municipal de l’Habitatge i reconegut membre del partit socialista, en l’escrit que ens va dirigir el passat 22 de desembre de 2008. Qüestions que d’altra banda no es pot permetre que afectin als ciutadans com és aquest cas.

Així doncs, queda clar que aquest és un més dels molts capricis del sr. Ballesteros, igual que ho va ser l’estadi del Nàstic i molts altres projectes de la nostra ciutat, que actualment estan parats.

Finalment el que compta és que el projecte d’adequació dels locals de la Granja es tirarà endavant, i el nostre grup municipal se’n alegra molt, per tots els ciutadans de la Granja que en gaudiran...

...però A QUIN PREU? I QUINA REPERCUSIÓ TENEN LES VOLUNTATS DEL SR. BALLESTEROS SOBRE LES BUTXAQUES DELS CIUTADANS?

No calia tot aquest llarg procés de canvis i més canvis, només per demostrar qui té l’autoritat a Tarragona. Això es demostra fent les coses ben fetes, i pel que es veu el Sr. Ballesteros de ben fetes no en fa ni una.

Maribel Rubio
Regidora del grup municipal de CIU
Ajuntament de Tarragona