dimecres, 26 de maig del 2010

Atac al municipalisme

Sovint es diu aquella frase de que la realitat supera la ficció. En vint-i-quatre hores, el govern Zapatero ha passat de prohibir l’endeutament per inversions als Ajuntaments desde ja mateix, a dir que aquesta mesura no entrarà en vigor fins el 1 de gener de l’any 2011.

Mes enllà de que això ha provocat plenaris exprés de quantitats d’Ajuntaments i Diputacions, (que a corre-cuita han aprovat crèdits abans de les dotze de la nit del dia 24 de maig, com si fossin la Ventafocs i perdessin l’encanteri) mes enllà d’això, com deia, el que s’està demostrant es que els socialistes i el Sr. Zapatero al davant , estàn en caiguda lliure.

Algú pot creure’s, com avui ens diu el govern, que tot plegat ha estat una errada de dates?

Aquesta excusa no es de rebut. El BOE no falla.

Aquí el que ha passat, es que els Ajuntaments s’han revolucionat.

El diumenge, en Zapatero estava amb mes de 5.000 regidors socialistes a Elx, i no els va dir res, cap entitat municipalista ni catalana ni espanyola sabia res, i mitja Espanya celebrava la segona pasqua i estava de festa.

Tot plegat un prodigi d’ informalitat, frivolitat, improvisació i falta de rumb del pitjor President que mai a tingut Espanya en democràcia, el Sr. Zapatero.

Però el problema no és quan entrarà en vigor la norma, el problema es que quan entri, els socialistes condemnaran a milers d’empreses a una mort segura, ja que s’aturarà la contractació pública.

Anem malament, i el Sr. Zapatero ens porta al precipici.

Si als socialistes els importen les persones, el país i Espanya, potser que facin fora d’una vegada al Sr. Zapatero o si no tots ells en seran còmplices d’aquest desastre.