divendres, 18 de juny del 2010

EL HIGHLAND TORNA A OBRIR?

Des del Grup Municipal de CiU, i vistes les declaracions de la direcció del local Pub Highland de Tarragona volem manifestar el següent:

No es poden dir tantes barbaritats en tant poques ratlles, gairebé sembla que els hagi fet el comunicat determinada persona vinculada a l’anterior propietari i experta en aquests menesters.

La direcció del Pub Highland no pot manifestar que reafirma el compromís en contribuir a un oci de qualitat a la ciutat de Tarragona, doncs si alguna cosa ha fet és incomplir la llei reiteradament, no solament fent activitats per les quals no tenia cap llicència, sinó posant en greu perill la seguretat del clients, en permetre un excés abusiu de l’aforament permès. Aquestes són les raons “difícils d’explicar” per les quals el local ha estat tancat des de l’abril.

Si volen contribuir a un oci de qualitat a Tarragona, el senyors del Highland el que han de fer és complir la llei i deixar estar a CiU, doncs no som nosaltres qui tanquem ni obrim locals. Nosaltres denunciem l’abús i la reiteració de la il·legalitat. CiU vol que se solucioni aquest problema i es regularitzi la situació d’aquest local, però d’acord amb la Llei i no tirant pel dret.

Per això manifestem la nostra preocupació per aquesta voluntat de tornar a obrir aquest vespre quan la llicència atorgada aquesta setmana al Pub Highland no l’autoritza a obrir avui, doncs, a l’estar classificada com a Annex II.2, requereix de control inicial que ha de ser sol·licitat per escrit a l’Ajuntament per tal que els tècnics municipals verifiquin determinats aspectes de l’activitat com la insonorització, aspecte, per cert que ha estat motiu de queixes reiterades per part dels veïns.

Per això demanem al Sr. Ballesteros que faci complir la llei per no convertir-se en còmplice de cap il·legalitat.