dilluns, 7 de juny del 2010

La responsabilitat de CiU

Volem informar que el grup municipal de CiU en un acte de responsabilitat política i amb voluntat d’acord davant un conflicte generat de manera artificial, presentarà al proper plenari una moció conjuntament amb el grup municipal del PSC, per abordar la necessitat de garantir la identificació de les persones en les dependències municipals.

Més enllà de dissenyar un reglament d’usos dels edificis municipals, volem manifestar la nostra voluntat de treballar pel respecte a la diversitat i la pluralitat, garantint sempre la igualtat de gènere, com un dels principals valors d’una societat com la nostra, que lluita per les llibertats dels individus.

Cal un debat tranquil i postures polítiques responsables quan es tracta de decidir qüestions que afecten a la convivència dels ciutadans. És per això que convidem a tots els grups polítics representats en el nostre Ajuntament a que es sumin a aquesta iniciativa del PSC i CiU, evitant que en el proper plenari fem un ball de mocions. Cal que arribem a acords consensuats i és per això que des del grup municipal CiU ja anunciem que durant la setmana buscarem l’acord de la resta de grups municipals del nostre Ajuntament, per arribar a una moció única de cara al plenari del dia 14 de juny.