dimecres, 9 de juny del 2010

INFRAESTRUCTURES INVISIBLES A TARRAGONA, CERTAMENT

Certament sra. Floria, com diu al seu article en aquest mitjà del passat dilluns dia 7 de juny, Infraestructures INVISIBLES, mai millor dit, no podem estar més d’acord.

És veritat que les infraestructures són invisibles, tant, com que són INEXISTENTS, i haurem perdut tota una legislatura, sentint i escoltant promeses i anuncis de “farem, farem i més farem” i el sr. Ballesteros no ha fet RES!. Jo entenc que els hagi costat donar aquest pas però a la fi reconeixen la seva inoperància i ineficàcia, i el desgovern dels darrers 3 anys.

Vaja sí, han instal·lat segons vostè, gairebé 14 quilòmetres de fibra òptica, però és clar com que són invisibles, a tots ens poden quedar dubtes.

Això sí, gràcies al sr. Ballesteros podem ser “l’aneguet lleig” de tot Catalunya, quan la vegueria es digui “del camp de Tarragona” i la nostra capital Tarragona passi a ser “seu institucional”, la mateixa denominació que fan servir algunes institucions per denominar a delegacions existents al territori que depenen d’una seu central.

Tampoc cal oblidar que no veuran la llum en aquesta legislatura ni la façana marítima que el sr. Ballesteros anava a solucionar en 6 mesos, ni els 900 pisos que va prometre, ni altres infraestructures importants per a la nostra ciutat, de fet, ja veurem si el Mercat Central estarà llest després de 4 anys del seu govern.

Però bé, si toquem de peus a terra, tot i havent percebut tots els milions d’euros que s’han rebut de Madrid que en anteriors legislatures no ens van donar, ja veiem que el sr. Ballesteros només feia volar coloms, i que només seguia el patró socialista.

Quan a la nostra ciutat hi ha tantes persones afectades per la crisi, i que ho estan passant veritablement malament, sr. Ballesteros si us plau, no presumeixi de les infraestructures invisibles que ha instal·lat a Tarragona i treballi en cercar solucions per a totes aquelles persones que realment ho necessiten, pensi en els problemes que realment li preocupen als ciutadans, i no inverteixi temps ni més diners en capricis que de ben segur són importants però no necessaris, i poden esperar.

Cal treballar seriosament i no de cara a la galeria.