dijous, 26 d’agost del 2010

Nou engany en relació a l'A27

El Grup Municipal de CiU a l’Ajuntament de Tarragona denuncia el nou engany del PSOE i el Ministre Blanco en relació a l’A27.



El regidor Jordi Sendra ha manifestat: “L’anunci fet pel Ministre Blanco aquesta tarda no salva l’A27 entre Valls i Montblanc, doncs en cap cas suposa la NO RESCISSIÓ DEL CONTRACTE per executar-la, com SÍ ha fet amb l’A32 a Andalusia, l’A14 a casa nostra o la de Burgos a Castilla-León, per posar uns exemples. En la llista d’infraestructures que no rescindiran contracte esmentades pel ministre NO SURT EN CAP MOMENT L’A27 ENTRE VALLS I MONTBLANC.

Una altre cosa és que en el mateix anunci, i aquí està l’engany, Blanco ha presentat un document on hi consta un seguit d’infraestructures que l’any 2011 milloraran el finançament entre les quals es troba l’A27 entre Valls i Montblanc. Una vegada rescindit el contracte, la partida pressupostària de l’A27 està a 0 euros. Naturalment que millorarà el finançament l’any que vé!!. Li posaran euros per iniciar de nou tot l’expedient de licitació i contractació i passarà de zero a els que siguin.

Jo acuso el Sr. Blanco, el Gobierno Zapatero, el PSOE i els diputats tarragonins Joan Ruíz i Francesc Vallès de pensar que en aquest territori som rucs, que no en tenim ni idea i que ens poden enganyar quan i com volen.

I fins que no vegem els Pressupostos Generals de l’Estat per al 2011 i constatem que hi ha partida substanciosa per a l’A27, no ens creurem res de res del que ens expliqui el PSOE.”



Jordi Sendra

Conseller de CiU