dimarts, 18 de març del 2008

JORDI SENDRA AGRAEIX AL SR. ANTONIO RODRIGUEZ QUE PUBLICITI LA TASCA FETA PEL GOVERN DE CIU A L’AJUNTAMENT DE TARRAGONA.

Davant les declaracions del Conseller Antonio Rodríguez fent balanç de les actuacions de la Brigada Municipal durant l’any 2007 volem manifestar el següent:

1. S’ha dit i repetit en els darrers 9 mesos per part del Sr. Ballesteros i diversos regidors de l’equip de govern, com a primer i gran argument de la inactivitat del govern socialista, que això era degut a que no els havíem deixat calers quan vam deixar el govern municipal el passat mes de juny.
2. En base a aquest argument entenem que tot el balanç de les actuacions de la Brigada Municipal que el Sr. Antonio Rodríguez ha fet avui en roda de premsa es correspon a les tasques desenvolupades per aquesta brigada durant el primer semestre de 2007, encara sota govern de CiU, i també a les tasques planificades i pressupostades per l’anterior govern municipal executades durant el segon semestre de l’any passat.
3. Per tant volem agrair que el Sr. Rodríguez reconegui públicament la tasca feta per CiU en el darrer any.
4. En relació a la Brigada d’Intervenció ràpida volem reiterar que, després que el Sr. Ballesteros vengués a la ciutadania que estaria en funcionament abans d’acabar el mes de març, s’ha complert el pronòstic que va fer CiU en el seu dia dient que com a mínim això no succeiria fins al mes de juliol.
5. Aquesta gran promesa electoral, iniciarà la seva activitat 1 any després d’haver arribat els socialistes al govern de la nostra ciutat, temps suficient com per haver dut a terme aquest projecte i algun altre, bastant abans d’aquesta data. A més, inicialment aquesta brigada havia d’actuar en un termini màxim de 48 hores, tal i com prometien en el seu programa electoral. Ara ja son 72 hores.... i al juliol ja veurem.
Jordi-Miquel Sendra Vellvè