dijous, 7 d’agost del 2008

COMUNICAT DELS GRUPS MUNICIPALS DE CIU I PPC SOBRE LA CANDIDATURA ALS JOCS DEL MEDITERRANI TARRAGONA 2017

1. Els grups municipals de CiU i PPC reafirmem el nostre compromís amb la candidatura als Jocs del Mediterrani Tarragona 2017.

2. Reafirmem també tots els punts que ja vàrem manifestar a la roda de premsa del passat dijous 31 de juliol. En aquest sentit, no entenem el darrer comunicat emès per l'Associació que coordina la candidatura, ja que nosaltres no vam efectuar cap acusació, tant sols vam demanar explicacions al respecte d’una informació que teníem, i que prèviament havíem contrastat.

3. Totes les nostres peticions d'explicacions, van anar sempre adreçades a l'Alcalde de Tarragona, a la vegada que mostràvem i continuem mostrant, el nostre reconeixement cap a la feina de la immensa majoria dels membres de la candidatura, que estan fent una extraordinària tasca.

4. En el seu moment, vam parlar de "confiança traïda" cap als nostres representants, els senyors Font i Pagès, que van acceptar, des d'aquesta confiança, les decisions que el Director de la candidatura proposava, però que no són investigadors privats que es dediquin a investigar qui són els propietaris de les empreses adjudicatàries o si són o no empreses unipersonals que subcontracten la feina.

5. En el nostre anterior comunicat vàrem formular unes preguntes molt concretes al Sr. Ballesteros. La seva resposta ha estat marxar de vacances. Entenem que el seu silenci és una falta de respecte intolerable cap a dues forces polítiques que representem el 45% de la ciutadania de Tarragona al seu Consistori.

6. En conseqüència, els Grups Municipals de CiU i PPC hem decidit RETIRAR CAUTELARMENT els nostres representants a l'Associació Tarragona 2017, FINS QUE L'ALCALDE NO DONI EXPLICACIONS i respongui les qüestions que li hem plantejat.

7.Entenem que el que perjudica les possibilitats de la nostra Candidatura als Jocs del Mediterrani no és la nostra petició de transparència i claredat, que és la nostra obligació, sinó precisament la negativa de l'Alcalde a donar explicacions.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

A part de la legalitat hi ha una cosa que es diu ética. En aquest cas l'Ajuntament el seu President en Ballesteros, El Rigau, El Luengo El Mallolet etc. han tingut una falta de ética i manca de transparencia que crec tindrien que dimitir del seus càrrecs a la Junta.
El despreci del Ballesteros cap a l'oposició i les respostes de la Begoña no deixen cap dubte, hi ha hagut favoritisme politic.

Anònim ha dit...

Un suggeriment, demanar una auditoria específica en temes de contractacions : de Personal, de Serveis, Empreses Municipals, Adjudicacions de tot tipus (informàtica, papereria, neteja, etc).

I saber perqué s'han parat les obres del Teatre Tarragona (diuen errors de projecte)

Grup Municipal CiU Tarragona ha dit...

Sr. Jan, gràcies pels seus interessants suggeriments. El nostre grup ja està treballant en tots els temes de fa uns dies.

Anònim ha dit...

Estan molt nerviosos, algo amaguen.