diumenge, 17 d’agost del 2008

Il·legalitats no, incompetència!

NOTA DE PREMSA EN RESPOSTA A LES DECLARACIONS DE LA SRA. FLORIA.

No sabem si la Sra. Floria està disposada a cometre il·legalitats o no, però el que està clar és que serien les mateixes exactament, que les que van cometre fa aproximadament dos mesos, avançant el pagament a totes les associacions de veïns, quan es van veure pressionats perquè s’havien de dur a terme totes les celebracions i encara no s’havien efectuat els pagaments.

Quin era el problema aleshores? El mateix que ara, el retard que hi ha hagut des de el primer dia amb l’estudi de totes les justificacions. Però no es confonguin, no estem parlant d’una gestió incorrecta per part dels treballadors de l’ajuntament, sospitem que es volien introduir molts canvis en les bases, i això ha estat el que finalment ha endarrerit la seva publicació i per tant tot el procés. El més sorprenent és que finalment no s’han incorporat canvis, tant sols s’ha afegit una nova tipologia per optar a augmentar la subvenció.

Tenim la impressió que des de la regidoria de Relacions Ciutadanes, hi ha molt poca voluntat política alhora de solucionar temes de caire social i/o cultural. Entenem que si hagués voluntat, tant sols haurien d’haver convocat una comissió i un plenari extraordinari per aprovar els pagaments, que quan han volgut bé que ho han fet. Ens sorprèn que tant la Sra. Floria com el Sr. López Pasca s’escudin amb possibles il·legalitats, quan el que realment amaguen, és la seva pròpia incompetència.

No podem permetre respostes tipus, del Sr. López Pasca, eludint totes les responsabilitats, quan des de la oposició li hem demanat de paraula, per escrit i en els darrers dos plenaris que accelerés els pagaments a les associacions, i que si us plau es fes càrrec del perjudici que podia ocasionar el retard.

El Sr. López Pasca no ha fet gaire cas als precs de les associacions, i lògicament està obtenint la collita de la seva sembra.

Tarragona, 15 d'agost de 2008


Maribel Rubio

Regidora de CIU

Ajuntament de Tarragona

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tot el que dius és cert i tot i que aquesta situació no hauria de seguir, crec que ens tindrem d'anar acostumant ja que sembla ser que aquesta és la manera d'actuar dels qui ara ens manen.

A sobre encara alguns s'atreveixen a dir que CiU esta duent a terme una política destructiva cap al govern del PSC-PSOE/ERC sense adorar-s'en de que la destrucció ens l'estan servint en "bandeja de plata" el flamant equip del Sr. Balesteros.

Ja portem un any perdut i ara, amb rao, l'ambient es comença a crispar.

Quins col**ns!