dijous, 28 d’agost del 2008

L’EQUIP DE GOVERN ES NEGA A FACILITAR-NOS TOTA LA INFORMACIÓ QUE DEMANEM

COMUNICAT DELS GRUPS DE CIU I PPC SOBRE LA CREACIÓ DE LA COMISSIÓ ESPECIAL DE SEGUIMENT TARRAGONA 2017


Els Grups Municipals de CiU i PPC sempre hem apostat pel consens en tot allò relacionat amb la Candidatura Tarragona 2017. Davant la proposta de l’equip de govern de constituir una Comissió Especial de Seguiment volem constatar el següent:

1. Valorem positivament la proposta d’un major control de l’activitat de l’Associació Tarragona 2017 per part de l’Ajuntament de Tarragona. Aquesta va ser una de les nostres propostes davant la crisi provocada per les presumptes irregularitats en la gestió de la Candidatura. Estem disposats a parlar de la composició de dita Comissió.


2. Ara bé, la constitució d’aquesta Comissió mai es pot convertir en una mena DE LLEI DE PUNT FINAL que comporti passar pàgina per no aclarir les irregularitats que s’han produït fins ara a la Candidatura.

3. No podem entendre perquè L’EQUIP DE GOVERN ES NEGA A FACILITAR-NOS TOTA LA INFORMACIÓ QUE DEMANEM i es dedica a desviar l’atenció. No podem participar en cap Comissió sense transparència.

4. És per això que presentarem en el Registre Municipal i a l’atenció de Sr. Alcalde la petició de les dades que no se’ns han facilitat, és a dir, les factures desglosades, pressupostos i els comprovants de pagament de les operacions entre Tecnigenia i les empreses subcontractades. Aquesta informació no es pot considerar privada com s’ha argumentat fins ara, perquè es tracta d’un projecte públic i col·lectiu com és la Candidatura 2017. Exigim aquesta informació ABANS DEL PROPER DIVENDRES DIA 29 D’AGOST A LES 12 HORES.

5. Tarragona no es mereix un Alcalde que amagui informació als representants democràticament escollits. Si no ens faciliten la informació que demanem en aquest termini NO PODREM PARTICIPAR EN AQUESTA COMISSIÓ i demanarem responsabilitats polítiques a l’Alcalde.

6. En el cas que sí se’ns faciliti la informació que demanem, la Comissió ha de tenir com a primer encàrrec, una PROFUNDA INVESTIGACIÓ que aclareixi les informacions aparegudes en diversos mitjans de comunicació sobre la candidatura.


7. Del resultat d’aquesta investigació, que no es pot ajornar més d’un mes de termini, la Comissió emetrà una RESOLUCIÓ VINCULANT sobre la continuïtat o relleu a la Presidència de l’Associació Tarragona 2017. Un cop aclarida aquesta investigació els REPRESENTANTS DE CIU I PPC A L’ASSOCIACIÓ TARRAGONA 2017 TORNARAN A LES SEVES RESPONSABILITATS A LA CANDIDATURA.

8. En relació als representants dels Partits Polítics a l’Associació que gestiona la candidatura, volem deixar clar que els seus treballs consten en totes les actes i es van fer amb llum i taquígrafs, amb tota la transparència, tot just el contrari del que passa amb les tasques de intermediació de Tecnigenia i les característiques de dita empresa, que MAI ES VAN INFORMAR A LA JUNTA.

9. En relació a la creació de la figura del Gerent, des dels Grups de CiU i PP creiem que els problemes de la candidatura no se solucionen amb més càrrecs, despesa i burocràcia.


10. Ens sorprèn que se’ns acusi de no respectar les formes i els canals i mètodes per demanar la informació, quan en l’àmbit més adient per fer-ho, la Junta de Portaveus, SE’NS VA AMENAÇAR AMB QUERELLES precisament per demanar informació, davant la permissivitat de l’Alcalde.

11. Des dels grups Municipals de CiU i PPC estem oberts al diàleg i al consens, però sempre i quan aquests es fonamentin en unes sòlides bases d’ètica i transparència en la gestió d’un projecte col·lectiu tan important per la nostra Ciutat com és la Candidatura Tarragona 2017.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

MOCIO DE CENSURA, JA!!!!

Anònim ha dit...

Tot l'equip de govern a la fiscalia, per malversació de fondos i ocultació de delicta. A més de prevaricació. No afluxeu, ells no en perdonen cap.