dimecres, 1 d’octubre del 2008

Així està Camp Clar

Ens trobem davant d’una situació insostenible per les persones que viuen en aquesta zona de la ciutat, persones que tenen que conviure amb actuacions incíviques de molts veïns de la zona i molts que no ho són, persones que tenen que patir una inseguretat ciutadana d’alt risc, que es veurà encara més agreujada amb la crisi econòmica que patim, persones que en moltes ocasions es veuen obligades a no permetre baixar als seus fills al carrer per por al que els pugui succeir.

Joves del barri que per anar a les 7h. del matí a estudiar al IES de la Canonja, no tenen cap autobús que els porti, i es veuen obligats a desplaçar-se a peu. Aquest fet en aquesta època de l’any és fins a cert punt acceptable, perquè encara tenim bona temperatura, però en ple hivern serà bastant cruel. Parades que no tenen una afluència de persones acceptables, i desprès de les repetides propostes per part del nostre grup al consell d’administració de l’empresa de transports, segueixen sense realitzar cap canvi.

Voreres que porten a l’església del barri que no estan pavimentades, i obliguen a les persones a caminar per la carretera o bé a travessar en un dels carrers més transitats i perillosos en quant a circulació, que hi han al barri, i que nosaltres afegíem a la nostra sol·licitud de passos elevats de vianants.

Un centre cívic que porta construït temps suficient com per haver-lo obert fa més d’un any, i pel contrari la imatge que ofereix es d’abandonament total, tenint en compte el deteriorament que pateix una construcció si no se li dona ús.

Una zona en que els solars sense construir són molts, i la vegetació ajuda a promoure la brutícia que s’acumula en aquestes zones.

Unes pistes esportives que són impracticables, i per tant no es pot promoure l’esport al barri en condicions i propiciem que els nens no tinguin ocupacions sanes.

Un barri que forma part de la nostra ciutat i que el nostre equip de govern no hauria de permetre que es trobes en aquesta situació, amb l’excepció que al Sr. Ballesteros ja li estigui bé tal i com està que és el que nosaltres pensem.

Per l’actual Alcalde la zona de Ponent sembla que no li mereix cap respecte. En campanya electoral va prometre la construcció del camp del Nàstic i la ciutat esportiva, va prometre la construcció de la comissaria dels mossos. Està clar que l’equip dels socialistes no té cap intenció de creuar el riu. Per ells només existeix ponent i camp clar per anar a demanar els vots quan toca, prometre viatges, vídeos i berenars i no tornar a aparèixer més, o enviar al regidor de barri que a tot respon “cap problema” però que no soluciona res.

El Grup Municipal de CIU exigeix al Sr. Ballesteros que sigui conseqüent amb les seves paraules i compleixi amb les seves promeses electorals ja, i compleixi amb les seves obligacions. No sabem si tot això ha de formar part dels seus projectes de micropolítica, de la famosa transparència o la participació ciutadana que sembla ser que només practiquen amb els seus simpatitzants. Però que ho inclogui en el que vulgui i actuï urgentment, evitant així una major degradació de la zona.


Descarrega't la presentació en Power Point sobre l'estat Camp Clar


7 comentaris:

Anònim ha dit...

No tenim ni alcalde ni grup de govern, tenim una foto amb uns quans estaquejats, com el dels Rius i la Rosell.

Anònim ha dit...

Per on estan les inversions del Pla de barris de Camp Clar?.

O es que tot anat per sous i per pallassos i xirinoles i per rajoles?.

Maribel Rubio ha dit...

Això és molt més que el Pla Integral de Camp Clar. Les fotos mostren moltes altres mancances, que no estan subjectes al PIC, i per tant intervenen altres regidories de l'Ajuntament, com la brigada, com la neteja.... La portaveu de l'equip de govern sempre intenta desviar el tema cap a la direcció que a ells els interessa, però la realitat és la que mostren les imatges, UN ABANDONAMENT TOTAL DEL BARRI I DE LES PERSONES QUE HI VIUEN!!!

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

I això que tenim un equip de govern socialista que en teoria es preocupa pels barris, menys mal que es preocupa per Camp Clar......que han fet en aquest any i mig de govern per Tarragona i barris?, acabar el parc de Francoli que ja havíem iniciat nosaltres, i només calia inaugural,ja s’han encarregat de posar-se la medalla ells, i... rés més.
Això demostra que gairebé totes les infrastructures culturals, esportives i de serveis van estar fetes pels diversos governs de CIU.
Els socialistes només venen fum i més fum, però quant el fum desaparegui es veurà la crua realitat de la seva actuació, que només son paraules i res mes.

Anònim ha dit...

Ja se que el meu comentari no te res a veure am el post, però el dia 12 d'octubre es desplaçaran a tarragona prop d'un miler de neonazis simpatitzants del partit alianza nacional per fe una manifestacio ales 12h ala pça imperial. Com es pot permetre això? Tots sabem com son aquesta gent i el que fan alla on van, aixi que demanaria si us plau que es fes algu per evitaru. Gràcies

Anònim ha dit...

D'acord sra. Rubio, pero l'excusa no pot ser la manca de diners, ja que el Pla de Barris el 50% paga la Generalitat, però clar el varen donar en temps de CiU a l'Ajuntament.

Maribel Rubio ha dit...

Sr. Anònim del 6 d'octubre, nosaltres no parlem de diners, nosaltres parlem de mancances reials i reclamem FETS. Moltes gràcies pel seu comentari.