dijous, 9 d’octubre del 2008

UNA VEGADA MÉS EL GOVERN MUNICIPAL VA A REMOLC DE CIU

Després de les nostres reivindicacions sobre l’estat de precarietat en què es troben algunes zones de Camp clar i Bonavista, tal i com mostraven les imatges que ja vam presentar a les nostres rodes de premsa, als mateixos barris, veiem que un cop més l’equip de govern va a remolc de CIU.

Un cop feta la denúncia pel nostre Grup Municipal i avalada per les reivindicacions de veïns i fins i tot d’alguna entitat, l’equip de govern va realitzar manifestacions desviant l’atenció, donant excuses per no mostrar la veritat, l’abandonament total de la zona. Però avui han fet públic que pensen concentrar a la brigada d’intervenció ràpida a Camp clar per arreglar els desperfectes que hi hagin, la qual cosa nosaltres celebrem.

Tant sols una cosa més Sr. Antonio Rodríguez, no oblidi que la BIR ha de donar servei a tota la ciutat, i que el compromís que el Sr. Ballesteros va adquirir amb la ciutadania quan va anunciar l’aparició de la mateixa, era reparar els desperfectes en 72 hores.

Enhorabona als veïns de Camp clar i Bonavista perquè veuran com es comença a actuar al seu barri, malgrat hagi estat el Grup Municipal de CiU qui ho ha provocat.

En fi, si així ho vol l’equip de govern, doncs així serà. No pateixi Sr. Ballesteros li continuarem explicant quin és l’estat de la ciutat i com s’ha d’anar treballant per satisfer les necessitats dels ciutadans. És el nostre deure i el seguirem exercint. Perquè a nosaltres sí que ens importen els ciutadans de Tarragona.

Tarragona, 9 d’octubre de 2008
Maribel Rubio


1 comentari:

Anònim ha dit...

Pero "bueno" la BIR no la paguem entre tots ??. que és això de dedicació exclusiva a Campclar i a Bonavista, que farem quan s'acabin els diners del pressupost?? (que s'acabaraa aviat)

Tincs denunciat les voreres del c/ Sant Anton Maria Claret i un forat enfron de la botiga "Peut" fron a la "Carmelites" i no han fotut rés en 1 mes.

Prou d'enganys i articles. FETS I NO PARAULES (Montilla dixit).