dilluns, 9 de febrer del 2009

NOTA DE PREMSA DE CIU SOBRE LES DECLARACIONS DEL SR. VILLENA REFERENTS AL BATXILLERAT A SANT SALVADOR I SANT RAMON

Les declaracions del sr. Villena efectuades avui a un mitjà de comunicació local, en les que diu que Sant Salvador i Sant Ramon no tindran batxillerat, i que l’Ajuntament de Tarragona en aquest tema s’ha mogut per qüestions afectives, són del tot preocupants.

L’Ajuntament de Tarragona en el darrer Consell Plenari, va aprovar 3 mocions, una de CIU, una de PP, i una de PSC, en les que es demanava que Sant Salvador i Sant Ramon tinguin batxillerat, i CIU remarcava la importància que fos en el PROPER CURS. Els asseguro que aquestes mocions no es van aprovar per qüestions afectives, sinó per qüestions de drets que tenen els ciutadans, a reclamar que l’ Institut de Sant Salvador i Sant Ramon, ofereixi com a mínim la mateixa formació que s’imparteix a la resta d’Instituts de la ciutat.

Recordem l’actitud “xulesca” i amenaçadora, del sr. Villena davant els veïns de la zona, advertint-los de que en funció del seu comportament, es veuria si s’implantava el batxillerat o no. Doncs bé, sembla ser que al sr. Villena no l’hi ha agradat que els ciutadans expressin el que pensen. Un cop més, el règim socialista no accepta que se’ls porti la contraria en cap cas.

Ja és prou greu, tot el que precedeix a aquest tema, perquè a sobre el sr. Villena digui, que l’Ajuntament de Tarragona es mou per qüestions afectives en alguns temes. El grup municipal de CIU exigeix, que el sr. Ballesteros doni una explicació clara i contundent davant aquestes afirmacions, ja que de ser veritat les paraules del sr. Villena, l’alcalde Ballesteros i el seu equip de govern, el dia que es va celebrar el consell plenari, tant sols haurien fet teatre, i haurien enganyat als veïns deliberadament.

A jutjar per com s’ha desenvolupat aquest tema, un cop més l’Alcalde Ballesteros es posa a les ordres del seu partit, i no al servei dels ciutadans.

Senzillament una pressa de pel en tota regla.

El nostre grup municipal ja va demanar la dimissió del sr. Villena en el seu moment, i ens reiterem encara amb més motius avui. Aquest senyor no pot continuar jugant de la forma que ho fa amb la formació dels nostres joves.



Maribel Rubio
Consellera del grup municipal de CIU
Ajuntament de Tarragona

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Peru qua una moció o reprobaió de la politica del PSOE/PSC, segur que els d'ERC no els hi agrada el que pasa.

Anònim ha dit...

Com es posible que tanta mentida i tanta pocavergonya zàfia, no es pagui com ha delicte o frau electoral ??. cmo es posible que al Pep Felix s'ha l'hagi "desesmascarat" en tres o cuatre mentides d'aquelles que fan història, doncs es poden contrastar a les hemoroteques i als videos dels discursos i ancara ningú hagi presentat tan sols una queixa al Sindic o al Defensor del Ciutadà. Quan ?l'oposició cansada i fastiguejada de tant sectarisme no pasa comptes si cal amb una moció de confiança. Crec que tots els que no cobrem el "regim" estariem d'acord en un canvi de govern municipal

Anònim ha dit...

Hay beneïts de Deu, no sabeu que als dictadors i als socialistes, no interesa que la gent tingui cultura, nomès als pobles ignorant es deixan dominar. Per cert això ho va dir el Che Guevara.