divendres, 13 de març del 2009

APROVACIÓ PROVISIONAL DE L’ARE POU BORONAT

El Grup Municipal de CiU a l’Ajuntament de Tarragona mostrem la nostra total indignació i estupefacció per la aprovació provisional de l’ARE POU BORONAT per part de la Comissió d’Urbanisme de Tarragona de la Generalitat de Catalunya sense haver tingut en compte ni les al·legacions dels veïns ni les de l’Ajuntament de Tarragona. Per tant l’aprovació definitiva que es farà avui a la Comissió d’Urbanisme de Catalunya a Barcelona, suposarà l’enderroc de les vivendes del Passatge Bonaire i el reallotjament dels ciutadans de Tarragona que hi viuen.

Volem recordar que el Grup Municipal de Convergència i Unió en el Plenari del 21 de gener de 2009 va demanar, mitjançant moció, la creació d’un front comú per reclamar a la Generalitat una solució a aquest problema i que els veïns es sentissin emparats per l’òrgan suprem de l’Ajuntament, la màxima institució de Tarragona.

Aquesta moció la van rebutjar els partits del govern municipal PSC I ERC tot dient que ells ja feien reunions amb la Generalitat i que ho solventarien mitjançant al·legacions.

Al·legacions que avui la Generalitat ha rebutjat deixant desemparats al veïns del Passatge Bonaire i treient tota la autoritat a l’Ajuntament de Tarragona.

Pot ser un acord unànim del plenari hagués palesat la indiscutible autoritat i voluntat de l’Ajuntament en aquest tema.

Per això avui i ara exigim al Sr. Ballesteros que abans que la Comissió d’Urbanisme de Catalunya certifiqui la defunció de les cases del Passatge Bonaire, DONI UN COP DE PUNY i exigeixi la modificació de l’ARE POU BORONAT per tal d’excloure a aquests veïns.

De no fer-ho, tornarà a demostrar als ciutadans de Tarragona que a Tarragona no mana l’Alcalde Ballesteros sinó la Generalitat del Sr. Xavier Sabaté.

Tarragona, 13 de març de 2009.