dijous, 5 de març del 2009

DESPRÉS DE LES ELECCIONS

Dies després d’eleccions, dies de valoracions en que sembla que tothom viu els resultats en funció dels seus interessos de futur. Aquí va un anàlisis molt personal.
Senzill en el cas de Galicia, el PP guanya i Rajoy surt molt reforçat. La COPE i tots els que volen veure a Rajoy al carrer, tindran que esperar. Toc d’atenció a Zapatero i al PSOE.
En el cas basc, difícil el resultat, i curiós el tractament dels mitjans de comunicació.
El PNB ha perdut les eleccions com sembla que reflecteixen els mitjans? Jo crec que no, crec que ha guanyat i bé, ara, el deixaran governar?. Respectaran al guanyador?
Sembla que les forces espanyolistes (i anti qualsevol tipus de llibertat que no sigui l’espanyola, el PSOE i PP), se senten legitimats per formar govern i fer fora els veritables guanyadors de les eleccions, sota el fals argument que han guanyat les forces antinacionalistes i autodenominades constitucionalistes. (que ERC prengui nota!!)
I jo em pregunto, el PP i el PSOE, representen el mateix? Si és així, perquè no es presentaven junts a les eleccions? O es que solsament es posen d’acord quan es tracta de defensar el seu model d’Espanya, que és bàsicament igual i igualitari.
Al final, com si d’una pel·lícula es tractés, sembla que el guió que li agradaria a Jose M. Aznar, alguns intenten fer-lo triomfar, i aquests alguns són: com a protagonistes principals, els del PSOE, i uns artistes convidats, el PP a Euskadi, i ERC a Catalunya.
I el finançament de Catalunya?? Tot igual, segueix la presa de pel amb la complicitat del PSC i ERC, potser l’any 2010, encara estarem esperant..... UNA VERGONYA!!!
Espanya porta camí de ser més espanyola que mai. En les mans dels catalans i catalanes està que aquest model fracassi. A les properes eleccions catalanes tindrem la oportunitat per canviar de govern a Catalunya.
Per cert, ja se que no ve a tomb, però perquè no ha aconseguit el Sr. Ballesteros el Banc d’Espanya de manera gratuïta??
Perquè l’estat encara necessita més oficines a Tarragona??
Potser és la conseqüència del que dèiem abans??
Les respostes les té el PSOE i els seus escolanets.

Maribel Rubio
Consellera de CIU a
l’Ajuntament de Tarragona