dimecres, 22 d’abril del 2009

LA "FERIA DE ABRIL"

Avui la premsa local se’n fa reso d’unes declaracions del sr. Lopez Pasca, dient que aquest any s’assolirà un rècord, pel que fa al número d’associacions que participaran a la “feria de abril”. És molt normal que s’assoleixi, si l’Ajuntament ho paga tot, i ho dona tot gratuïtament és molt evident, no?
Si les entitats que muntaran una caseta a la feria de abril, tenen les carpes, l’ocupació del lloc, la llum i tot gratuït, així assoleix records qualsevol, pagant tots!
Això és el mateix que si demà diada de Sant Jordi, trobem dos parades de llibres que tenen el mateix material. Una els cobra i l’altra els regala, està claríssim que la gent anirà a la parada que els regala no?
Aquest any, l’Ajuntament de Tarragona, un cop més, per adoptar mesures econòmiques que siguin conegudes per tots, ha retallat les subvencions de festes a les associacions de veïns, però per contra, la “feria de abril”, que el sr. Lopez Pasca se la deu sentir molt seva, l’Ajuntament decideix llençar la casa per la finestra.
D’altra banda em sembla una falta absoluta de respecte, envers a totes les entitats, excloent als partits polítics, que fins ara han muntat caseta i que han pagat religiosament el que se’ls ha demanat.
En definitiva, que sembla ser que a l’equip de govern de l’Ajuntament i concretament al sr. Lopez Pasca i ha unes festes que els agraden més que altres, i destinen més recursos per aquestes que per a la resta. A nosaltres ens agradaria que aquest equip de govern, el sr. Lopez Pasca i el sr. Ballesteros fossin més seriosos quan prenen decisions d’aquest tipus, així mateix els demanem que no es prenguin decisions partidistes, sobretot en nom de l’Ajuntament.


Maribel Rubio
Regidora del grup municipal de CIU
Ajuntament de Tarragona

1 comentari:

feliu ha dit...

Mireu, de pagar tú a pagar jo, ni ha un tros. Que cadascú es pagui les seves festetes i més en temps de crisis. Que a Andalusia només ni una de "eria de Abril", a SEVILLA, i aqui tenim més "sevillas" que "sevillanes" ja està bé home ja està bé, que semblem un ramat de "bailaores i bebedors de fino.