dijous, 16 d’abril del 2009

NOTA DE PREMSA DEL GRUP MUNICIPAL DE CIU, EN REFERÈNCIA A L’ARTICLE PUBLICAT QUE PARLA DE LES DESPESSES MUNICIPALS

La capacitat maquilladora d’aquest govern és inigualable. Comparar el 2008 amb el 2006 és un exercici immoral, ja que la situació econòmica dels dos anys no tenen res a veure. A principis del 4t trimestre de 2007 i per descomptat al 2008 ja teníem la crisi al damunt, tot i que es negués públicament, proba d’això és que el sr. Pau Pérez  ja proposava al juny de 2008 mesures anticrisi. Ah! I recordo per exemple que entre elles hi havia alguna que parlava de:

-    Reduir les tarifes dels pàrquings – INCOMPLERTA!

-    Crear unes targetes pels autònoms per aparcar a la zona blava – INCOMPLERTA!

-     També parlava dels ajuts al lloguer jove, ampliar la forquilla d’edat fins als 35 anys, fet que no ha estat dut a terme, ja que les bases no s’han modificat. CIU ja ho ha denunciat en diferents ocasions, i això ens demostra un cop més que no hi ha hagut voluntat política. – INCOMPLERTA!

-     Entre d’altres...

Com poden veure, sempre prometent el que no compliran, i maquillant la veritat.

L’equip de govern l’Ajuntament a l’any 2008 s’ha gastat en restaurants i aperitius 138.000€, els quals queden prou llunyans dels 40.000€ que ells diuen. A qui volen enganyar!!

Per tant la xifra facilitada a aquest mitjà no és correcta. L’equip de govern a l’any 2008 va gastar més de 300.000€ en viatges, aperitius i restaurants.

Al març de 2009, nosaltres vam denunciar la quantitat absolutament desorbitada que es va gastar el govern del sr. Ballesteros a l’any 2008, tenint en compte la crisi que ens rodeja. I per tant amb aquests fets denunciàvem  la poca cura que es té amb els diners públics. Sort de la crisi, si no, no sé pas a quin nivell de despesa hauríem arribat!

Però si tant conscients eren de que la crisi existia, com potser que el sr. Ballesteros adquirís al 2008, un cotxe oficial per valor de més de  51.000€, dels quals 10.256€ són extres. Un cotxe que de ben segur s’hagués pogut estalviar, o bé s’hauria pogut adquirir un xic més econòmic, estil dels que portava l’anterior alcalde de CIU, que només tenia uns 3 anys.

La veritable crisi a l’equip de govern ha arribat quan s’han vist obligats a fer un modificatiu de crèdit per pagar nòmines. Això és un escàndol, i la ciutadania té que saber-ho.

Com ja vam dir en un article, s’ha de donar exemple, i els primers que ho ha de fer són els que manen.


Maribel Rubio

Regidora del grup municipal de CIU

Ajuntament de Tarragona


Tarragona, 14 d’abril de 2009

1 comentari:

feliu ha dit...

Et deixes una cosa que lea major part d'aquestes despeses se les gasten 4 regidors/es i no el conjunt del govern municipal.
El desideratum es la circular de la alcaldia que on exigeix que el regidors es cenyesin al "menu del dia" posa literialment " a excepcia de l'alcadia", o sigui que per tots pa amb oli i per a mi "llenguado i escamarlants".