dimecres, 29 d’abril del 2009

NOTA DE PREMSA

Convergència i Unió vol manifestar la seva satisfacció per l’anomenament de Tarragona, com a candidata oficial espanyola, a la designació dels Jocs del mediterrani de l’any 2017.
Aquest és el final d’una primera etapa que es va iniciar ara fa més de 3 anys per part del regidor d’esports, en aquell moment el sr. Raül Font. Avui doncs, ha de ser un dia d’alegria per tota la ciutat, però s’hauria de tenir clar que la feina tot just comença i per tant, cal fer tot el necessari perquè tots puguem treballar per la definitiva consecució dels Jocs.
La decisió que aleshores va prendre l’ajuntament de Tarragona, desconeixent el desenllaç, però apostant per les possibilitats de la nostra ciutat, d’albergar un esdeveniment com aquest, avui es materialitza. Tarragona deixa palès que es una ciutat competitiva, que és Capital i que pot perfectament situar-se entre les millors de l’estat Espanyol.


Tarragona, 29 d’abril de 2009


Joan Aregio
Portaveu del grup municipal de CIU
Ajuntament de Tarragona

1 comentari:

jon ha dit...

I tot això que ens costarà o més ben dit, quin benefici em treurem el ciutadans, a part de les ofots dels politics. ? Estem en crisis o no estem en crisis, invertim dinrs en reflotar empreses i economies familiars a fem events que l'unic que deixen son intala·lacions molt cares, poc utilitzades i nomès per les elites que s'ho poden permetre.
I al damunt presidides per elemens com el M. Rigau, Mallol, Salvador Guinart i Cosano, que no han festionat mai ni una tombola. Bueno el Mallol de gestionar "cap a casa" en sembla que sí que'n sap.