dimarts, 23 de juny del 2009

CIU DENUNCIA EL RETARD EN LES OBRES DE LES ROTONDES DE LA T11


En roda de premsa celebrada avui a Torreforta davant de la sortida d’aquest barri a l’Autovia de Reus (T11), i que es troba tallada degut a les obres de construcció d’una rotonda, el Conseller de CiU Jordi Sendra ha denunciat el retard en l’acabament de les dues rotondes, la desinformació a la qual han estat sotmesos els veïns dels barris de Ponent afectats per aquestes obres, així com també la desaparició absoluta del govern municipal i el Sr. Ballesteros en aquest tema.

“Quan CiU estava en el govern municipal, vigilava i controlava que les obres del Ministeri de Foment a les vies principals d’entrada i sortida de la ciutat es fessin bé i ràpid, garantint el màxim de mobilitat i sense perjudicar als ciutadans de Tarragona.”

“Fins i tot “ ha recordat Sendra “des de l’Ajuntament vam obligar a Foment a ajornar uns talls que es volien fer en els accessos al pont de Ramon i Cajal dos dies abans de Santa Tecla.

Ara sembla que el Sr. Ballesteros està absent de les obres de Foment i només desperta quan CiU ho denuncia. Així va passar quan vam denunciar el caos en les obres de la variant de la N340. Aleshores Ballesteros va dir que estava INDIGNAT, però no va prendre cap decisió i tot va quedar en no res.

Sembla però que només s’indigni per les obres de Foment a Llevant i que, com hem denunciat moltes vegades, de Ponent només li interessi anar-hi a buscar vots.

Els barris de Torreforta, L’Albada, Parc Riu Clar, La Floresta entre d’altres porten 10 mesos maltractats per les obres de les rotondes de la T11. Maltractats i desinformats, doncs la Subdelegació els adreça al l’Ajuntament i a la Casa Gran no contesta ningú.

I mentrestant aquests ciutadans de Tarragona amb prou feines poden entrar o sortir als seus barris, ni tant sols a peu, doncs de les 3 passarel·les que travessaven aquesta carretera, només en queda una.

És intolerable que unes obres que van començar l’octubre de 2008 i van estar aturades fins començat el 2009 ara només hi hagi dos o tres persones treballant-hi, com si no tinguessin pressa per acabar”.

Sendra ha acabat dient: “Per això i considerant que estem parlant d’unes obres d’alt risc per la seguretat de conductors i vianants exigim al Sr. Ballesteros que, si vol que primer s’indigni, però que immediatament després que prengui cartes en l’assumpte i obligui al Ministeri de Foment a dotar dels treballadors que facin falta per acabar d’una vegada per totes aquestes dues rotondes i així acabar amb el patiment d’aquests veïns, que, recordem-ho, també són ciutadans de Tarragona.

I si no troben personal que el busquin en aquests mateixos barris on de ben segur molts operaris de la construcció civil estan sense feina per culpa de la crisi.

Tarragona 23 de juny de 2009.

Jordi-Miquel Sendra Vellvè

1 comentari:

joel ha dit...

Troba molt bé el control que està fent CiU osan al decobert, el cinisme del Alcalde socialista i dels seus regidors/es que no s'enteran ni interesen per a res.