dissabte, 6 de febrer del 2010

BALLESTEROS RENUNCIA A LIDERAR LA DEFENSA DE TARRAGONA

Joan Aregio: “Amb aquesta resposta, i amb el llenguatge ambigu que ha utilitzat el Sr. Ballesteros es posa de manifest que l’Alcalde de Tarragona ja ha arribat a un pacte amb el Sr. Montilla i amb l’alcalde de Reus Sr. Pérez per renunciar al nom de Tarragona”

CiU lamenta la resposta negativa que l’Alcalde Ballesteros ha donat a les nostres propostes per defensar Tarragona.

És inadmissible la manca de compromís i de valentia que demostra el nostre Alcalde en la defensa de la Vegueria de Tarragona i la seva capitalitat. Més quan des de CiU se li estén la mà amb una bateria de d’accions que visualitzarien el nostre posicionament i exercirien la pressió necessària al govern de la Generalitat.

Creiem que l’excessiva prudència que mostra l’Alcalde davant els moviments del Govern de la Generalitat els darrers dies resulta, com a poc, sospitosa.

Ballesteros no pot fer un discurs davant el clamor popular dels Tarragonins i les Tarragonines i quan arriba el moment de la veritat, amagar-se darrera enganys i paraules buides de contingut.

Un alcalde ha de tenir molt clar que no pot servir a dos amos, per tant, el Sr. Ballesteros ha de començar a pensar, si vol seguir liderant aquesta ciutat, en triar entre Tarragona o el PSC. És el moment dels fets i no de les paraules.

Des del Grup Municipal de CiU a Tarragona defensem la retirada d’aquest avantprojecte de Llei. És incomprensible que el tripartit estigui discutint en aquests moments de gravíssima situació econòmica i social d’aquest país lleis que importen tant poc als ciutadans com són la de Vegueries, la de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la de Govern Local o la de la Llei Electoral Catalana.

Només es pot entendre aquesta política com a resultat de la incapacitat del Tripartit per abordar els problemes reals dels catalans i de les catalanes, on s’hi troben el mig milió de catalans a l’atur. A CiU ens indigna que l’alcalde Ballesteros es sumi a aquest joc.

A partir d’ara, CiU seguirà defensant les al.legacions de la ciutat i dels ciutadans de Tarragona, però sentint-se lliure per fer les accions i prendre les iniciatives que cregui convenients a la vista de la passivitat i del nul lideratge del Sr. Ballesteros per defensar Tarragona de les agressions del Govern del Tripartit.

Nosaltres no defallirem, ja que no es moment de badar i esperar aconteixements, és moment de plantar-nos i expressar de forma contundent les nostres reivindicacions davant dels actors que estan protagonitzant la posada en marxa d’aquest avantprojecte de llei i demanar-los que rectifiquin donat el poc consens que s’està produint, per tant, en aquesta setmana entrant realitzarem totes les iniciatives que puguem portar a terme des del nostre grup municipal i en la línia expressada en la carta dirigida al Sr. Ballesteros, i convidem a tots els membres de la ciutadania a que s’afegeixin a les nostres accions, i assegurem que aquest grup portarà aquest missatge on i fins que calgui, ja que per nosaltres el nostre partit si és Tarragona.

Joan Aregio

Portaveu Grup Municipal CiU Tarragona