dilluns, 8 de febrer del 2010

CIU a Tarragona lidera la defensa del Manifest per Tarragona

DAVANT DE LA PASSIVITAT I LA POCA CLAREDAT ARGUMENTÀRIA DEL SR. BALLESTEROS, CIU LIDERA LA DEFENSA DEL MANIFEST PER TARRAGONA

Després de la resposta de poca claredat i llenguatge absolutament ambigu d’Alcaldia a aquest grup entorn la petició per a que s’emprenguessin amb caràcter d’urgència accions per tal de ratificar el Manifest per Tarragona signat per tots els partits de l’Ajuntament a Tarragona, i donat la poca esperança i forta inquietud que ens han transmès les declaracions de l’Alcalde sobre el tema, el Grup Municipal de CiU anuncia que a hores d’ara, i seguint la línia de tot allò exposat a la correspondència amb el Sr. Ballesteros, hem portat a terme amb l’absoluta celeritat que mereix aquest afer:

  • Petició de reunió amb representants del MOU-TE PER TARRAGONA.

  • Petició de trobada amb els actors implicats en la posada en marxa de l’avantprojecte de llei:
    • Delegat del Govern de Tarragona Sr. Sabaté.
    • Conseller de la Generalitat, Sr.Ausàs .
    • President del Govern de la Generalitat, Sr.Montilla.

  • Enviament del Manifest en Defensa de Tarragona a tots els grups polítics de parlament, amb petició expressa d’adhesió al mateix. Petició de reunió amb els portaveus de cadascú d’aquests grups polítics per expressar les reivindicacions compreses al manifest.

  • Encàrrec d’informe jurídic a un Administrativista tarragoní per tal de esclarir la consistència legal de tractar gairebé 5000 al·legacions com una de sola i donar un resposta unitària a les mateixes, donat entenem les al·legacions caldria respondre-les individualitzadament

Per tant, passem a liderar activament la defensa del manifest de Tarragona i convidem a tots els estaments tarragonins a que ens acompanyin.

Joan Aregio Navarro

Portaveu Grup Municipal CiU