dijous, 11 de febrer del 2010

EL PREOCUPANT DEUTE DEL NÀSTIC

Raül Font: “Mai hem defensat que l’Ajuntament hagi de prendre cap tipus de decisió esportiva o de gestió dins el club, ara bé, els diners invertits en qualsevol lloc, i més si són públics, han de ser degudament supervisats”

Des del Grup Municipal CiU a Tarragona sempre hem trobat preocupant que el Sr. Ballesteros no volgués formar part activament del Consell d’Administració del Gimnàstic, donat recordem que el consistori, per tant la ciutadania, hi tenim més d’un 30% de les accions, conformant-nos en gran accionista.

Els mitjans avui ens comuniquen que el deute del Nàstic pot ascendir als gairebé 5 milions d’euros, i davant d’aquesta situació ens veiem obligats a emplaçar a l’Alcalde Ballesteros que reaccioni i emprengui amb caràcter d’urgència les accions que consideri pertinents, donat ja tenim unes comptes prou endeutades com per haver-nos també de fer-nos càrrec de situacions alienes a la gestió municipal.

La responsabilitat i magnitud d’aquest deute s’ha d’esclarir internament, i tenim molt clar que no ens pertoca com a grup municipal de valorar la gestió de la SAD o els esdeveniments futurs a que s’hagi d’enfrontar, ja que només ens preocupen els diners invertits des de l’ajuntament de Tarragona, però el que tenim molt clar és que el govern Ballesteros ha pecat de “culpa in vigilando” per la falta de cura demostrada amb les accions de la SAD que els pertanyen, i no entenem com no s’havien demanat i revisat els comptes anuals de la SAD per part del govern municipal, potser si això s’hagués fet abans ara no hauríem de lamentar que s’estigui malbaratant el patrimoni municipal.

Un gran accionista de qualsevol entitat ja hagués emprés accions per protegir el seu patrimoni fa molt de temps, però pel que veiem, al Sr. Ballesteros o li fa por intervenir, o no contempla les mínimes regles de gestió municipal en aquest afer. Quan hom gestiona els diners dels altres com si no fossin seus solen passar aquest tipus de coses.

Grup Municipal CiU a Tarragona