dimecres, 10 de febrer del 2010

El President de l’AAVV de Torreforta ha estat perseguit fins que l’han fet dimitir.

És una practica habitual de l’equip socialista exercir pressions a representants del moviment veïnal, que recordem treballen altruistament per la societat en general. No és la primera vegada que es practica una persecució d’aquest tipus ni crec que sigui la última, tenint en compte el sectarisme del que fa us el govern socialista.

L’AAVV de Torreforta, SÍ va justificar les subvencions, no ho va fer correctament, però SÍ les va justificar. Aquest és un matis molt important a tenir en compte, el qual omet el sr. Pasca en les seves declaracions.

L’AAVV de Torreforta va presentar diferents al·legacions en les que manifestaven la seva voluntat per resoldre el problema. Aquestes van ser desestimades per l’Ajuntament, institució que cal recordar està al servei del ciutadà i no per posar entrebancs.

També es parla en la informació publicada als mitjans, del local que ocupa l’AAVV de Torreforta, l’Ajuntament el 28 de desembre en Junta de Govern ja va decidir rescindir l’ús que l’associació venia fent del local situat al c/ Tortosa 43-45.

El sr. López Pasca, s’ha dedicat a pressionar i perseguir a aquells representants que no són de la seva corda, que no pertanyen al seu partit polític o senzillament que no estan d’acord amb algunes de les decisions que pren l’equip de govern.

Ja fa temps que el nostre grup municipal ve denunciant que s’estan efectuant aquestes persecucions polítiques i creiem que aquesta no és la millor forma d’apropar-se a la ciutadania i als representants veïnals.

Caldria doncs recordar a l’equip de govern que fa temps va desaparèixer la dictadura i quan hi ha voluntat per solventar els problemes que es puguin derivar de qualsevol gestió és pot fer si hi ha voluntat.

Maribel Rubio

Regidora del grup municipal de CIU

Ajuntament de Tarragona

1 comentari:

mabel ha dit...

Sento vergonya del govern de la nostra ciutat!!! Sento vergonya de Ballesteros i del seu equip de govern!! Y sobretot sento vergonya del senyor Pasca!!!! Pasca fora de l'Ajuntament de Tarragona
El meu tiet ha fet tot el que ha pogut per aquest barri.
Atentament la neboda del president de l'AVVV de Torreforta

Mabel