dilluns, 12 d’abril del 2010

PARTICIPACIÓ POLÍTICA ALS PLENARIS. UN BLUF

Aquest matí el senyor Alcalde ens ha sorprès amb la convocatòria molt a corre cuita del plenari del mes d’abril per al proper dilluns dia 19.

Per tant i d’acord amb el Reglament Orgànic Municipal avui mateix acaba el termini per presentar mocions a aquest plenari.

Una vegada més el Sr. Ballesteros ha fet gala del seu particular concepte de participació política en la vida municipal. Si diverses vegades hem denunciat la seva actitud estil Zapatero versió Pelacanyes, avui hem de dir que també comença a semblar-se a José Montilla, també en model Pelacanyes tarragoní.

Si Montilla té un Parlament exprés, en el qual fa servir l’apisonadora per aprovar les lleis retallant terminis legals i participació ciutadana i política (exemple clar la llei de vegueries on no s’ha deixat parlar a les entitats tarragonines ni als compareixents sol·licitats per CiU), Ballesteros fent un abús del poder de l’Alcaldia convoca els plenaris del règim amb terminis de premeditació i traïdoria per tal que la oposició de CiU no tingui temps material per portar a plenari temes de debat que preocupen als ciutadans de Tarragona.

Aquest és l’estil i el tarannà del Sr. Ballesteros. Un bluf.

Ja és més a prop del veneçolà Chávez que de l’alcalde que la ciutat necessita.

Jordi Sendra

Grup Municipal de CiU

Tarragona 12 d’abril de 2010