dimecres, 12 de maig del 2010

JORNADES SOBRE EL FUTUR FERROVIARI

Avui celebrem unes jornades sobre el futur ferroviari de la nostra ciutat Aquesta va ser una proposta de CiU , que el govern Ballesteros va acceptar, (tota una novetat tenint en compte que mai accepten res del que diem). El que ja no esta tant be és haver convertit aquest primer pas del que ha de ser una proposta única de la ciutat al voltant del transport ferroviari, en un xou mediàtic de Ballesteros i del PSC.

La voluntat de CiU és que la ciutat, la seva gent i les seves institucions participin de la definició de la nostra connectivitat amb el territori que ens envolta i amb el món

Des de CiU volem que Tarragona pensi en les rodalies i en les nostres connexions amb Barcelona de manera ràpida i econòmica per els usuaris, que l'Alta Velocitat no arribi a Tarragona en un cul de sac, que el corredor del Mediterrani tingui la importància que ha de tenir i que el nostre port estigui connectat amb Europa. I que tot això alliberi la nostra façana marítima.

Si mes enllà de les fotos i els somriures als que ens té acostumats el Sr. Ballesteros aquestes jornades serveixen per això, ens donarem per satisfets.