dimecres, 19 de maig del 2010

Ballesteros no pot permetre la situació educativa a Sant Salvador

Ahir a la premsa local podíem llegir com els docents de Sant Salvador, reivindicaven la reducció de la plantilla del CEIP on treballen. Afirmen que en 2 anys, 8 professors.

És inadmissible el que la Generalitat està fent amb el barri de Sant Salvador i amb Tarragona en general, ja que la reducció de les plantilles s’està duent a terme a gairebé a totes les nostres escoles i instituts.

Pel que fa a Sant Salvador, primer no els activen les línees de batxillerat que havien promès als pares i veïns, i ara la reducció de la plantilla de professors.

No es pot tolerar que la crisi afecti a l’ensenyament dels nostres fills, ja que el futur del nostre país, en una part important depèn de la formació que se’ls doni.

Des del grup municipal de CIU demanem al sr. Ballesteros que es quadri davant la Generalitat i digui prou. No es pot permetre que a Tarragona li restin RES, i menys persones que desenvolupen una tasca tant important per a la nostra societat.

Està clar que això només és el reflex d’una nefasta gestió per part del departament d’educació de la Generalitat, i d’una manca de lideratge clara del nostre alcalde, al que sembla que no li importa gaire, si ens prenen alguns estudis de la nostra ciutat, si existeix una manca de professors a les nostres escoles, o si als centres d’assistència primària els usuaris han d’esperar 15 dies per veure al seu metge de família.

El nostre grup municipal considera que les mesures a adoptar han de ser d’altres i no pas les que afecten directament als ciutadans.

Sr. Ballesteros afanyis a solucionar totes aquestes mancances, perquè de no ser així serà l’alcalde que va perdre... tot i més.