divendres, 11 de juny del 2010

EL SUB-PSC DE TARRAGONA

Els diaris d’avui donen notícia de la reunió de diferents representants polítics i institucionals a la Vila de Cambrils per a donar suport a la sol·licitud dels cambrilencs d’implantar els estudis de l’INEF.

Molt bé i molta sort a la iniciativa. Personalment crec que és un encert i s’incorpora a Cambrils com un nou lloc universitari.

Ara bé, observo la fotografia que acompanya la notícia i quedo astorat en veure la Regidora-Portaveu del PSC a l’Ajuntament de Tarragona. Recordava vagament que el Sr. Ballesteros demanava per Tarragona aquests estudis, dins del panorama fum, fum, fum.

La presència de la Sra. Begoña Floria a la fotografia, ha fet que llegís amb interès el text de la notícia. I aquí ve la meva sorpresa: la Begoña no ho sabia!!! I donen suport a Cambrils...al mateix temps que ho demanen per Tarragona. FATAL. Una mostra més de desgovern i d’aprofitar qualsevol circumstància per a remenar la cua i buscar notorietat.

La fotografia recull un veritable pomell de joventuts socialistes, sindicalistes en atur d’entre altres. Les conclusions que es poden extreure són variades i sucoses. Una vegada més, i aquí està la constatació que l’interès de Tarragona desapareix i es plega als interessos del partit o del tripartit.

La influència política dels socialistes tarragonins està sota mínims i, queda una vegada més acreditat que parlar costa poc, i prometre encara menys.

Desitjo cordialment dues coses: que Cambrils aconsegueixi el que demana i que així es faciliti un fàcil accés dels alumnes esportistes al seu Centre d’Ensenyament, i l’altra, que el Sr. Ballesteros i la Sra. Floria parin de fer volar coloms i de crear falses esperances. Els tarragonins ja hem vist el “plumero” del govern socialista i la nul·la influència dels seus representants a Tarragona.